Arriba al Principal d’Inca “InmorthIA” el primer espectacle estatal que integra intel·ligència artificial (IA) i música rock en directe.

5 Feb

El Teatre Principal d’Inca es prepara per acollir “InmorthIA, el món del demà”, el primer espectacle estatal que fusiona intel·ligència artificial, música rock simfònica en directe, pintura en directe i molt més. El dissabte 24 de Febrer a les 19:00

UN NOU FORMAT D’ESPECTACLE, EL CONCERT PSEUDOMUSICAL

L’espectacle es troba actualment en gira nacional. Un dels millors espectacles de temàtica futurista de l’estat per a tots els públics i que ha rebut la candidatura als premis estatals d’Intel·ligència Artificial d’AMETIC, es va estrenar el 2022 i des de llavors l’espectacle s’ha representat a nombrosos teatres (Teatro Xesc Forteza de Palma, Teatre Principal de Maó, Auditori Joaquin Rodrigo a Madrid, fins i tot al Metavers de Decentraland.

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL I DIGITALITZACIÓ DE LA SOCIETAT

Aquest espectacle recull el concepte d’intel·ligència artificial (IA) i digitalització de la societat i el submergeixen al fil conductor del guió. Per primera vegada en un espectacle s’integren diferents intel·ligències artificials, des d’avatars hiperrealistes, fins a assistents de veu programats amb IA fins i tot el famós Xat GPT. També destaca per ser el primer espectacle en què se sincronitzen hologrames humans i 3D en directe i una App mòbil per a la participació en el sorteig del quadre que es pinta en directe. En definitiva, l‟espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l‟espectador sobre la construcció del futur individual i col·lectiu

CICLE TALLER / CONCERT PER AFRONTAR LES ADDICIONS DIGITALS DELS ADOLESCENTS

El projecte «InmorthIA» irromp a l’escena cultural d’Inca amb un Taller-Concert que desafia els adolescents a reflexionar sobre l’era digital. La iniciativa Taller-Concert en col·laboració amb l’àrea de cultura, educació, components de la banda HYDE XXI i liderat per l’agent tutor d’Inca Manel Crespí combina educació i música en una experiència única. Abans de l’espectacle al teatre principal, es farà un taller per a estudiants de batxillerat, centrat en l’impacte de la intel·ligència artificial i l’addicció a les xarxes socials.

Quan el teló s’aixequi per a «InmorthIA», el públic no només assistirà a un concert, sinó a una experiència que transcendeix el musical per convertir-se en un espai de reflexió col·lectiva sobre el nostre rol a l’era digital. Aquest enfocament multidisciplinari promet no només informar, sinó també inspirar un diàleg crític i constructiu entre els joves, preparant-los per navegar amb consciència al mar de la tecnologia que defineix el nostre temps.

PARTICIPACIÓ AL SHOW I GUANYA UN QUADRE A TRAVÉS DE L’APP MÒBIL.

L´App oficial permetrà entre els assistents participar en el sorteig d´un quadre. A més, lespectador podrà consultar i seguir les lletres de les cançons en directe i interactuar amb la informació digital disponible. Com a novetat, l’artista Sebastián Bauzá pintarà un quadre a l’espectacle. A la finalització se sortejarà el quadre. Sens dubte, serà un dels moments més esperats de l’espectacle. Qui serà el guanyador?

Informació de l’espectacle i la descàrrega de l’App aquí: https://www.hydexxi.net/inmorthia-el-mundo-del-manana/