INMORTHIA, el show més futurista de l’estat arriba al Teatre Principal de Maó 

18 Mar

L’ajuntament de Maó a través de l’àrea de cultura i en col·laboració amb la Fundació Teatre Principal de Maó porten” Inmorthia, el món del demà” el xou més innovador i multidisciplinar del moment.

UN NOU FORMAT D’ESPECTACLE, EL PSEUDOMUSICAL.

“Inmorthia, el món del demà” és un dels millors espectacles de temàtica futurista de l’estat. Un espectacle amb música rock en directe, multidisciplinari i tecnològic. El primer Pseudomusical documental de Rock. L’obra proposa un viatge a un futur anomenat “Inmorthia”

Aquest espectacle recull el concepte de intel·ligència artificial (IA) i digitalització de la societat i el submergeixen en el fil conductor del guió. Per primera vegada en un espectacle s’integren diferents intel·ligències artificials, des d’avatars hiperrealistes, fins a assistents de veu programats amb IA. També destaca per ser el primer espectacle en què es sincronitzen hologrames humans i  3D en directe i una App mòbil per a la participació al sorteig del quadre que es pinta en directe. En definitiva, l’espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l’espectador sobre la construcció del futur individual i col·lectiu

L’espectacle apte per a tota mena de públics tindrà lloc dissabte 25 de març al Teatre Principal de Maó a les 19.00h. Entrades anticipades per internet 10€, taquilla 15€ i nins i nines menors de 12 anys gratuït. + info a teatremao.com.

CONSELLS A LES FAMÍLIES PER A AFRONTAR LES ADDICCIONS DIGITALS DELS ADOLESCENTS

Aquest espectacle compta per primera vegada amb la participació (en format vídeo) de dos agents tutors Manel Crespí i Andreu Alba, tots dos agents tutors membres de l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT) i experts en l’impacte de les tecnologies en els adolescents. Al final del Xou, els pares i els propis adolescents podran adquirir a la zona merchan i a la pròpia App un llibre Smart amb consells i eines per a afrontar les realitats digitals del dia a dia.

PARTICIPACIÓ EN EL XOU I GUANYA UN QUADRE A TRAVÉS DE L’APP MÒBIL.

L’App oficial permetrà entre els assistents participar en el sorteig d’un quadre. A més, l’espectador podrà consultar i seguir les lletres de les cançons en directe i interactuar amb la informació digital disponible. Com a novetat, l’artista Sebastián Bauzá pintarà un quadre durant l’espectacle. En la finalització se sortejarà el quadre. Sens dubte, serà un dels moments més esperats de l’espectacle. Qui serà el guanyador?  Link descarrega App: (Link Play Store) (Link Apple Store)

Publicación en medios: