«Control» La cançó dels mallorquins HYDE XXI que imagina un futur si Elon Musk aconsegueix connectar implants cerebrals en humans en uns mesos.

27 May

La cançó ‘Control’ de la banda mallorquina HYDE XXI ofereix una visió futurista sobre el potencial de la connexió d’implants cerebrals en humans, inspirada en el projecte ‘Neuralink’ d’Elon Musk. En aquesta cançó es narra la història d’un individu que opta per implantar-se connectors cerebrals per aconseguir una connexió directa amb internet, experimentant un poderós control i un món de possibilitats inimaginables.

Recentment, Neuralink, l’empresa de xips cerebrals fundada per Elon Musk el 2016, ha anunciat que ha obtingut l’aprovació del regulador farmacèutic per dur a terme la seva primera prova en humans durant el primer semestre de 2023. Aquesta notícia marca un avenç significatiu en l’evolució d’aquesta tecnologia, ja que s’acosta el moment en què la connectivitat cerebral pugui proporcionar beneficis a un gran nombre de persones.

Llegeix la noticia completa aquí: https://xn--24hespaa-j3a.es/control-la-cancion-que-imagina-un-futuro-si-elon-musk-logra-en-unos-meses-conectar-implantes-cerebrales-en-humanos