Pollença es prepara per acollir “InmorthIA”, l’espectacle més futurístic de l’estat. El 16 de juny al Claustre de Pollença.

19 May

L’Ajuntament de Pollença amb el suport de l’àrea de cultura porten” Inmorthia, el mundo del mañana” un Xou que mescla per primera vegada Intel·ligència artificial, música rock en directe i molt més.

UN NOU FORMAT D’ESPECTACLE, EL CONCERT PSEUDOMUSICAL L’espectacle, un dels millors espectacles de temàtica futurista de l’estat per a tots els públics i que ha rebut la candidatura als premis estatals d’Intel·ligència Artificial, es va estrenar al 2022 i des de llavors l’espectacle s’ha representat en nombrosos teatres i espais singulars fins i tot al Metavers, espais com el teatre Xesc Forteza de Palma, Claustre d’Inca, el Teatre Principal de Maó. La proposta continua al Claustre de Pollença aquest proper 16 de Juny i  el 20 d’Octubre a l’Auditori Joaquín Rodrigo de Madrid.

Aquest espectacle recull el concepte de intel·ligència artificial (IA) i digitalització de la societat i el submergeixen en el fil conductor del guió. Per primera vegada en un espectacle s’integren diferents intel·ligències artificials, des d’avatars hiperrealistes, fins a assistents de veu programats amb IA inclús el famós ChatGPT. També destaca per ser el primer espectacle en què es sincronitzen hologrames humans i  3D en directe i una App mòbil per a la participació al sorteig del quadre que es pinta en directe. En definitiva, l’espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l’espectador sobre la construcció del futur individual i col·lectiu

L’espectacle apte per a tota mena de públics tindrà lloc divendres 16 de juny al Claustre de Pollença a les 21.30 h. Entrades anticipades per internet 5€, taquilla 10€ i nins i nines menors de 12 anys gratuït. + info a ticketib.com

AGENTS TUTORS – CONSELLS A LES FAMÍLIES PER A AFRONTAR LES ADDICCIONS DIGITALS DELS ADOLESCENTS Aquest espectacle compta per primera vegada amb la participació (en format vídeo) de dos agents tutors Manel Crespí i Andreu Alba, tots dos agents tutors membres de l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT) i experts en l’impacte de les tecnologies en els adolescents. Al final del Xou, els pares i els propis adolescents podran adquirir a la zona merchan i a la pròpia App un llibre Smart amb consells i eines per a afrontar les realitats digitals del dia a dia.

PARTICIPACIÓ EN EL XOU I GUANYA UN QUADRE A TRAVÉS DE L’APP MÒBIL. L’App oficial permetrà entre els assistents participar en el sorteig d’un quadre. A més, l’espectador podrà consultar i seguir les lletres de les cançons en directe i interactuar amb la informació digital disponible. Com a novetat, l’artista Sebastián Bauzá pintarà un quadre durant l’espectacle. En la finalització se sortejarà el quadre. Sens dubte, serà un dels moments més esperats de l’espectacle. Qui serà el guanyador?