Palma es prepara aquest 2023 per acollir l’espectacle més futurista de l’Estat. “Inmorthia, el mundo del mañana”. 5 de febrer al Teatre Xesc Forteza

30 Dic

L’Ajuntament de Palma a través de l’àrea de cultura porten” Inmorthia, el món del demà” el xou més innovador i multidisciplinar del moment.

Cartell espectacle

UN NOU FORMAT D’ESPECTACLE, EL PSEUDOMUSICAL.

“Inmorthia, el món del demà” és un dels millors espectacles de temàtica futurista de l’estat. Un espectacle amb música rock en directe, multidisciplinari i tecnològic. El primer Pseudomusical documental de Rock. L’obra proposa un viatge a un futur anomenat “Inmorthia”

«Inmorthia. El món del demà» és un espectacle de temàtica futurista per a tots els públics amb una qualitat i peculiaritat com és aquest us de la intel·ligència artificial al fil conductor del show,  el que fa que sigui un espectacle pedagògic  per el tots els públics.”Explica el tinent de Batlle de Cultura i Benestar social del Ajuntament de Palma Antoni Noguera.

Aquest espectacle recull el concepte de intel·ligència artificial (IA) i digitalització de la societat i el submergeixen en el fil conductor del guió. Per primera vegada en un espectacle s’integren diferents intel·ligències artificials, des d’avatars hiperrealistes, fins a assistents de veu programats amb IA. També destaca per ser el primer espectacle en què es sincronitzen hologrames humans i  3D en directe i una App mòbil per a la participació al sorteig del quadre que es pinta en directe. En definitiva, l’espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l’espectador sobre la construcció del futur individual i col·lectiu

L’espectacle apte per a tota mena de públics tindrà lloc diumenge 5 de febrer al Teatre Xesc Forteza a les 19.00h. Entrades anticipades per internet 12€, taquilla 15€ i nins i nines fins a 10 anys gratuït.

PARTICIPACIÓ EN EL XOU I GUANYA UN QUADRE A TRAVÉS DE L’APP MÒBIL.

L’App oficial permetrà entre els assistents participar en el sorteig d’un quadre. A més, l’espectador podrà consultar i seguir les lletres de les cançons en directe i interactuar amb la informació digital disponible. Com a novetat, l’artista Sebastián Bauzá pintarà un quadre durant l’espectacle. En la finalització se sortejarà el quadre. Sens dubte, serà un dels moments més esperats de l’espectacle. Qui serà el guanyador?  (Link Play Store) (Link Apple Store)

Més informació a la pàgina oficial: EL 1º PSEUDO MUSICAL DOCUMENTAL DE ROCK – HYDE XXI