Santa Eugènia es prepara per acollir l’espectacle més futurístic de Mallorca. “Inmorthia, el mundo del mañana”

6 Jul

Un nou format d’Espectacle, el Pseudomusical.

La productora HYDE XXI aposta pel format Pseudomusical, un nou gènere artístic alternatiu de petit format que combina Música en directe i multidisciplinarietat artística. El primer Pseudomusical documental de rock de temàtica futurista produït a l’estat. L’obra proposa un viatge a un futur anomenat “Inmorthia”

Aquest espectacle recull el concepte de intel·ligència artificial i la digitalització de la societat i el submergeixen en el fil conductor del guió. Per primera vegada en un espectacle s’integren diferents intel·ligències artificials, des d’Avatars hiperrealistes, fins a assistents de veu programats amb IA. També destaca per ser el primer espectacle en què se sincronitzen hologrames 3D en directe i App mòbil per a la participació del públic. En definitiva, l’espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l’espectador sobre la construcció del futur individual i col·lectiu

L’espectacle apte per a tota mena de públics tindrà lloc dissabte 16 de juliol al Pati de les escoles a les 22.00h. La venda d’entrada estarà disponible anticipadament a movesmallorca.com i al Ajuntament de Santa Eugènia. El preu serà únic de 5€ i també hi haurà possibilitat de compra a taquilla el mateix dia (aforament limitat).

Llegeix la noticia completa al web de l’Ajuntament de santa Eugènia: SANTA EUGÈNIA ES PREPARA PER ACOLLIR L’ESPECTACLE MÉS FUTURÍSTIC DE MALLORCA. “INMORTHIA, EL MUNDO DEL MAÑANA” | Ajuntament de Santa Eugènia (ajsantaeugenia.net)

Més informació a la pàgina oficial: EL 1º PSEUDO MUSICAL DOCUMENTAL DE ROCK – HYDE XXI